σκύλος

σκύλος

 • Νέα πάρκα για σκύλους στον Δήμο Αθηναίων

  Δύο νέα πάρκα, αποκλειστικά για περίπατο με σκύλους βρίσκονται εδώ και λίγες ημέρες στη διάθεση των Αθηναίων, στην περιοχή του Προμπονά και στην πλατεία Οβρένοβιτς, στο Νέο Κόσμο.

  Καθένα από τα δύο πάρκα διαθέτει ξεχωριστές «ζώνες» για μικρόσωμους και μεγαλόσωμους σκύλους, ώστε τα ζώα να παίζουν με ασφάλεια μέσα σε αυτές. Και τα δύο πάρκα είναι μεγάλα σε έκταση -το πάρκο στην περιοχή Προμπονά ξεπερνάει το ένα στρέμμα και στην πλατεία Οβρένοβιτς τα 700 τ.μ.- ώστε να φιλοξενούν με άνεση τα τετράποδα και τους συνοδούς τους.

  Πρόκειται για χώρους κοινωνικοποίησης, παιχνιδιού, εκγύμνασης και εκπαίδευσης σκύλων, που σε κάθε περίπτωση τηρούν όλες τις προδιαγραφές ενός πρότυπου δημόσιου πάρκου. Τα πάρκα είναι περιφραγμένα με διπλές ανθεκτικές πόρτες και ενδιάμεσο χώρο υποδοχής, προκειμένου να διασφαλίζεται ότι οι σκύλοι θα παραμένουν στο πάρκο, κάθε φορά που οι πόρτες ανοίγουν ή κλείνουν.

 • Χάθηκε η Λίλα στα Σεπόλια

  ΧΑΘΗΚΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕΠΟΛΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΘΗΛΥΚΟ ΠΙΝΣΕΡ, 8 ΕΤΩΝ.ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΙΚΟ.

 • Καλαμά και Γράμμου βρέθηκε πεθαμένος σκύλος άγνωστου ιδιοκτήτη

  Όπως διαβάσαμε στο facebook, βρέθηκε χθες 21 Μαρτίου, πεθαμένος ένας μεγαλόσωμος σκύλος στην διασταύρωση των δρόμων Καλαμά και Γράμμου, έξω από το συγκρότημα σχολείων της περιοχής.

Σάββατο, 02 Οκτωβρίου 2021 20:48

Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 19:36

Παρασκευή, 30 Απριλίου 2021 14:22

Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2020 22:11

Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020 23:36